Testcell_2
Rullande_1
Testcell_3
Rullande_3
Kardan_1
Kardanaxelkort
Kardanaxelkort_2


Nyckeln till framgång

Noggrannhet, precision och känsla för detaljer. Tre egenskaper som lagt grunden till framgång. Först som aktiv inom motorsport och under de senaste 20 åren i driften och utvecklingen av Junggrens Motorteknik.


Våra kunder

Nöjda och återkommande kunder är det bästa kvittot på att vi har vad som krävs. Med över 100 uppdrag per år kommer vi dessutom ständigt i kontakt med nya idéer och utmaningar som fördjupar våra kunskaper och utvecklar vårt erbjudande. Vi vänder oss till både privat- och företagskunder.


Verksamhet
I verkstaden byggs och renoveras både 2- och 4-taktsmotorer. Här monteras exempelvis anpassade insprutningssystem och lustgas-applikationer. I sammarbete med noggrant utvalda sammarbetspartners utförs alla typer av motorarbeten, som borrning, foderbyte, balansering, toppbearbetning och vevaxelslipning mm. 


Här utförs även alla typer av kardanaxel-arbeten som balansering, axelriktning, mm. Tillverkning av nya axlar är också vanligt. Vi arbetar med kardanaxlar till både person- och lastbilar, race och standard.


I Testcellen med SuperFlow motorbromsbänken och på den Rullande landsvägen som är anpassad för både bilar och motorcyklar utförs optimering, utveckling och effektmätning.